Miron Cozma: Deţinuţii l-au huiduit pe Dan Voiculescu. Au început să strige după el „prăduitor”, „sifon”

Miron Cozma a făcut dezvăluiri în premieră despre modul în care a fost primit Dan Voiculescu în închisoare. Acesta a declarat că deţinuţii l-ar fi huiduit şi înjurat pe Voiculescu, potrivit România TV.

10 aug. 2014, 15:42
Miron Cozma: Deţinuţii l-au huiduit pe Dan Voiculescu. Au început să strige după el „prăduitor”, „sifon”

Miron Cozma a declarat că deţinuţii l-ar fi huiduit şi înjurat pe Voiculescu, când acesta a ajuns în penitenciar.

„El are o etichetă dată de justiţia română, aceea de turnător la securitate, ori ghinionul lui e că trecerea de la punctul de primire către secţia de deţinere se face prin curtea închisorii, iar deţinuţii au vizibilitate în curte. În momentul în care el a trecut către secţia a doua unde este deţinut, deţinuţii bineînţeles au început să strige după el „prăduitor”, „sifon”, termeni de închisoare”, a declarat Miron Cozma, potrivit România TV

Citeşte şi DAN VOICULESCU, CONDAMNAT. Cum va recupera statul PREJUDICIUL şi cine poate să CADĂ odată cu fostul senator

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei. 

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA.

Citeşte şi: Voiculescu a REFUZAT mâncarea şi APA din penitenciar. Ce solicitări a făcut mogulul în prima zi de detenţie

Totodată, magistraţii au decis interzicerea mai multor drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 6 ani cu executare.