Misterul bebeluşului născut cu „rănile” lui Iisus Hristos. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Un bebeluş născut în Filipine a creat în ultimul timp multe controverse. Copilul a fost considerat de mulţi oameni o minune după ce au văzut pe internet că pe frunte băiatul avea un semn precum coroana de spini cu care Iisus Hristos a fost crucificat, iar în palme avea, de asemenea, semne asemănătoare rănilor făcute de piroane pe mâinile Mântuitorului.

23 oct. 2015, 17:00
Misterul bebeluşului născut cu „rănile” lui Iisus Hristos. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Jejomar Castillo s-a născut în martie 2015. La scurt timp după naştere în toată lumea s-a auzit că doctorii ar fi observat la copil semne de leziuni pe ambele mâini, picioare şi frunte, iar leziunile erau asemănătoare celor pe care Iisus Hristos le-a avut după crucificare. Cazul a fost discutat pretutindeni şi unii credincioşi, care credeau că bebeluşul este miraculos, s-au adunat să meargă la spitalul copilului în pelerinaj. Aceştia credeau că naşterea copilului are legătură cu a doua coborâre din ceruri a Mântuitorului.

Doctorii afirmau însă că este vorba de o boală rară, Purpura, caracterizata prin aparitia pe piele a unor pete rosii provocate de trecerea globulelor rosii in derm.

Din păcate pentru cei care aşteptau o minune, totul s-a dovedit a fi un trucaj făcut pe calculator şi toţi care au crezut că aveau de a face cu ceva divin au fost profund dezamăgiţi.

Citeşte şi: TEORIA care zguduie creştinismul: „Iisus NU a existat niciodată”