Mizerie de nedescris la un restaurant din Constanţa. Protecţia Consumatorilor a decis să închidă localul

Un restaurant din Constanţa a fost închis temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, după ce echipele de control au descoperit mai multe nereguli, printre care produse nedepozitate corespunzător, spaţii de depozitare şi ustensile murdare, dar şi produse din carne fără elemente de identificare.

21 mai 2018, 18:52
Mizerie de nedescris la un restaurant din Constanţa.  Protecţia Consumatorilor a decis să închidă localul

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat luni, că a fost făcut un control la restaurantul „La Tamara” din Constanţa, fiind găsite mai multe nereguli. Astfel, comisarii CJPC au descoperit că mai multe produse erau depozitate necorespunzător, nefiind ţinute la temperatura care era trecută pe ambalaj, că nu exista un cântar omologat şi verificat, ustensilele şi spaţiile de depozitare erau neigienizate, iar vasele erau din plastic nealimentar.

Horia Constantinescu a menţionat că nu există masă caldă pentru preparatele culinare, acestea fiind reîncălzite în momentul onorării comenzii, dar şi că pătrunjelul era tocat şi depozitat în curte, pe jos. Totodată, echipele de control au mai găsit zece kilograme de carne diverse sortimente care nu aveau elemente de identificare. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a mai spus că în urma acestor nereguli unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor.