Moarte suspectă a unui renumit medic buzoian, la doar 37 de ani. Prietenii l-au găsit în curte, cu lovituri la cap

Poliţiştii din Buzău au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit şeful Secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău, doctorul Adrian Mihai Negoiţă, în vârstă de 37 de ani, găsit decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în incinta unei case de vacanţă pe care o avea în zona de munte a judeţului Buzău. Cardiologul se afla la locuinţa de la ţară alături de prieteni, cu care intenţiona să petreacă de ziua sa de naştere, care fusese joi.

24 iun. 2017, 09:13
Moarte suspectă a unui renumit medic buzoian, la doar 37 de ani. Prietenii l-au găsit în curte, cu lovituri la cap

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, bărbatul de 37 de ani a fost găsit mort în zona locuinţei sale din localitatea buzoiană Vadu Oii. În acest caz, a fost declanşată o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, totul fiind incert la acest moment.

Directorul Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian, a declarat că medicul cardiolog Adrian Mihai Negoiţă se afla la locuinţa de la ţară, alături de prieteni, cu care intenţiona să petreacă de ziua sa, care fusese joi.

El a fost descoperit sâmbătă dimineaţă cu lovituri la cap.

Sosiţi la faţa locului, medicii de la Ambulanţă au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă în final a fost declarat decesul. Circumstanţele în care s-a produs decesul sunt încă neclare, cauzele morţii urmând să fie stabilite în urma necropsiei.

Anchetatorii şi medicii iau în calcul două variante la acest moment: fie doctorul a suferit un infarct, fie s-a împiedicat şi a căzut cu capul de o bordură, lângă care a fost găsit.

Adrian Mihai Negoiţă avea 37 de ani şi lucra de doi ani în Spitalul Judeţean Buzău, fiind considerat un foarte bun specialist, el fiind şeful Secţiei de Cardiologie a celui mai mare spital buzoian.