Au murit împreună în infernul din Colectiv: „A intrat în club după iubitul ei, şi nu s-a mai întors”

30 de oameni s-au stins in focul din clubul Colectiv. Ultima, o fata de 26 de ani, a pierit astazi la Spitalul Bagdasar Arseni. Si ea, si toti ceilalti tineri din lista mortii iubeau viata, muzica rock si aveau visuri mari.

RomaniaTV.net
02 nov. 2015, 04:58
Au murit împreună în infernul din Colectiv: „A intrat în club după iubitul ei, şi nu s-a mai întors”

Catalina Ionita si Mihai Alexandru se iubeau de cativa ani, voiau sa se casatoreasca si visau sa aiba un copil. Au terminat amandoi facultatea de arhitectura si aveau multe planuri. Din pacate insa viata le-a fost curmata prea devreme: au murit impreuna in tragedia din clubul Colectiv. Mihai era chitaristul trupei Goodbye to Gravity, iar iubita sa facea parte din staff-ul tehnic si se afla chiar in spatele scenei. In momentul cand a inceput incendiul, Mihai a rugat-o pe Catalina sa iasa din club.

Tanara a reusit intr-adevar sa se salveze, dar cand a vazut ca iubitul ei nu mai iesea, a intrat inapoi sa il gaseasca. Apropiatii spun ca il iubea atat de mult incat nu isi imagina viata fara el. Nu s-a mai intors niciodat.

EROII de la Clubul Colectiv: S-au întors să-i salveze pe alţii, dar pe ei nu i-a mai salvat nimeni

„Cand a ajuns afara, a inceput sa urle dupa iubitul ei, Mihai, chitaristul trupei „Godbye to Gravity”. A asteptat vreo cinci minute, iar atunci cand a observat ca el nu mai iese, a intrat inapoi in club, desi acolo totul ardea. Si dusa a fost, nu a mai iesit. Am tot sperat sa iasa, am sperat ca poate a iesit si nu am vazut-o. Mai apoi am gasit-o pe listele celor morti de la INML si am aflat ca a fost scoasa de jandarmi moarta, carbonizata, cu arsuri pe 90% din suprafata corpului. Este de nerecunoscut”, spune un martor.

Tatal Catalinei a ajuns sambata dimineata la IML distrus. Toata viata fusese mandru de fiica sa, un architect care promitea foarte mult in domeniu.

„Doamne, ieri aveam o fiica architect, o frumusete de fata. Astazi este doar un numar pe o hartie. Vor sa imi dea inapoi un morman de carne vie”.

Alexandru Georgescu si iubita sa Raluca se aflau si ei in club impreuna. Alexandru, numit Ciufulici de prieteni, era chitarist, iar ea iubea rock-ul. Si il iubea pe el. In urma tragediei din Colectiv, Alexandru a plecat pentru totdeauna. Prietenii au sperat pana in ultima clipa ca va fi gasit printre cei vii, dar trupul sau neinsufletit a fost identificat la IML. Iubita lui, Raluca, se zbate pentru viata, cu arsuri de gradul 2 si 3, la Spitalul Bagdasar Arseni.