BĂTAIE CRÂNCENĂ într-un bar din Vâlcea. Nici în filme nu vezi aşa ceva! VIDEO

Cinci persoane care au fost implicate într-un scandal petrecut într-un bar din comuna Alunu, județul Vâlcea, au fost reţinute marţi de poliţişti într-un dosar în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

10 iul. 2018, 20:15
BĂTAIE CRÂNCENĂ într-un bar din Vâlcea. Nici în filme nu vezi aşa ceva! VIDEO

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Loredana Sandu.

„Astăzi, 10 iulie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci persoane care au provocat un scandal într-un bar din localitatea Alunu în noaptea de 8/9 iulie. Acestea au fost încarcerate în cadrul CRAP Vâlcea, urmând ca mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu pentru luarea unei măsuri preventive”, a declarat reprezentanta IPJ Vâlcea.

În urma scandalului, trei persoane au fost transportate la spital, dar nu au rămas internate.

Angajata unui bar din comuna Alunu a sesizat poliţia, în noaptea de duminică spre luni, despre faptul că are loc un scandal, scrie antena3.ro. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi în urma cercetărilor au stabilit că mai mulţi tineri au intrat cu forţa în bar, au distrus bunuri şi au lovit trei persoane aflate acolo.

În acest caz, autoritățile au început cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.