Băiatul de doi ani dispărut încă de vineri a fost găsit mort UPDATE

Băiatul în vârstă de doi ani din judeţul Suceava, dispărut de la domiciliu, vineri seară, şi căutat de peste o sută de persoane a fost găsit decedat. Trupul neînsufleţit a fost descoperit pe un teren la aproximativ un kilometri de locuinţa sa şi nu prezintă urme de violenţă.

06 ian. 2018, 10:51
Băiatul de doi ani dispărut încă de vineri a fost găsit mort UPDATE

UPDATE Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, băiatul a fost găsit decedat sâmbătă, la aproximativ 1.200 de metri de locuinţa sa.

Trupul a fost descoperit pe un teren, care fusese arat şi nu prezenta urme de violenţă sau muşcături de animale. Anchetatorii cred că băiatul a murit, cel mai probabil, din cauza frigului, el fiind îmbrăcat subţire. Corpul copilului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

_____

Aproximativ o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici caută un băieţel de 2 ani şi patru luni, dispărut de aseară, din apropierea casei, în cătunul Bahna din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava. În zonă a fost trimis şi un elicopter MAI, iar la căutări sunt folosiţi şi câini.

Dispariţia copilului, David Samuel Farcaş, a fost semnalată, vineri seara, în jurul orei 18.00.

Băieţelul are înălţime de aproximativ 65 cm, părul negru, faţă rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, el a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domiciliului.

La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU, jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.                                                   

Poliţiştii fac apel la oricine are informaţii despre băieţel să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.