Moment „amuzant” la ieşirea din puşcarie a lui Cristian Boureanu. Ce mesaj i-a transmis Laurei Dinca un barbat proaspăt eliberat

Cristian Boureanu a ieşit, vineri, din penitenciar, iar Laura Dinca, iubita lui, l-a aşteptat nerăbdătoare, alături de jurnalişti, la poarta închisorii.

12 aug. 2017, 09:56
Moment „amuzant” la ieşirea din puşcarie a lui Cristian Boureanu. Ce mesaj i-a transmis Laurei Dinca un barbat proaspăt eliberat

Doar că, în momentul în care fostul politician se pregătea să iasă, a avut loc un moment „amuzant”.

„Zeci de ziaristi la poarta penitenciarului Rahova, asteptandu-l pe Cristian Boureanu. Iese un domn, proaspat eliberat (dupa 20 de ani de detentie), se uita la noi si intreaba: „Doamna lui Boureanu este?” Ea confirma timid, cu un usor zambet. „Aveti un sot scump si dulce. Toti baietii va transmit asta”. Ma intreb, s-a simtit mandra sau inselata?”, a scris jurnalista Andreea Anghel pe Facebook.

Fostul deputat Cristian Boureanu a părăsit Penitenciarul Rahova, vineri după-amiaza, acolo unde se afla încarcerat în dosarul în care este acuzat de ultraj, la ieşire el precizând că „a fost o experinţă grea”, precizând că „este dificil să fii departe de familie”.

Tribunalul București a decis vineri ca fostul deputat Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, urmând ca acesta să fie plasat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce a lovit un polițist rutier.

Cristian Boureanu, eliberat din arest şi pus sub control judiciar: „A fost o experienţă grea”