Monica Pop a răbufnit după ce Vlad Voiculescu i-a transmis un mesaj: Ce tupeu are băiatul acesta

Monica Pop a declarat la un post de televiziune că a amuțit în fața cuvintelor scrise de cel care a târât-o la perchet timp de doi ani. „Felicitări! Bine că s-au limpezit apele!”, i-a scris Voiculescu.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 20:18
Monica Pop a răbufnit după ce Vlad Voiculescu i-a transmis un mesaj: Ce tupeu are băiatul acesta

”Ce să vedeți, ieri mi-a scris `Felicitări!` Vlad Voiculescu. Ce tupeu are băiatul ăsta! Mi-a scris `felicitări` pe un rând și pe celălalt `bine că s-au limpezit lucrurile`. A distrus oameni. I-am scris azi-noapte” a dezvăluit Monica Pop, la Antena 3.

”El, ca ministru, a distrus, e singurul” a adăugat ea.  Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a dezvăluit cum, la acea vreme, ministrul Vlad Voiculescu i-a trimis Corpul de Control și i-a făcut două plângeri, una la Parchetul General, alta la DNA. A avut sechestru pus pe apartament.

”A costat mult dosarul ăsta. Toată lumea a spus lucruri favorabile, nu aveau cum să spună altceva, mi-au pus sechestru asigurator. Nu se poate să uiți așa ceva niciodată. Cel mai rău era să ne trimită în judecată și acolo aș fi arătat tot.” a spus Monica Pop.

Citeşte şi: DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu

”Parchetul General a spus din prima că nu e nicio problemă”, a adăugat Pop.

Răspunsul lui Voiculescu vine, în mod ciudat, pe o cale privată și nu publică, așa cum a obișnuit publicul. În așteptarea unei postări pe contului lui de Facebook, legată de finalizarea anchetei cerute în cazul doctoriței Pop, Voiculescu s-a rezumat la a aduce critici primarului Gabriela Firea, lui Liviu Dragnea și reluând poveștile emoționante ale copiilor scăpați din peștera din Thailanda.

Acesta a fost mesajul postat de Dr. Monica Pop imediat după ce a aflat că dosarul ei a fost închis.

„AM PRIMIT DE LA DNA HOTARÎRE DE CLASARE A DOSARULUI. Pe motiv că FAPTA NU EXISTA! Sînt și procurori corecti! ARE CEVA DE SPUS VLAD VOICULESCU CARE A FĂCUT RECLAMATIA? DORMITI LINIȘTIT, dle Voiculescu, MULTUMIT CĂ ATI MAI FACUT UN RAU? CEA MAI MARE CATASTROFĂ DIN SISTEMUL MEDICAL, ENORMA GRESEALA A dlui CIOLOS. Dl Voiculescu NICI NU MA CUNOASTE, N-A VENIT SĂ VADA UN SPITAL FĂRĂ INFECȚII DE 3 ANI, PERFORMANT, CURAT! A LOVIT LA SUGESTIA UNUI ALT NEOM ( dl TOLONTAN, ), PT CA MI-AM PERMIS SA SPUN CÎT DE TARE EXAGEREAZĂ SI CE INEPTII CHIMICE EMANĂ. EI trăiesc si se bucură să facă RAU! Vom vedea cum își vor justifica atitudinea în justiție!”

 „Mă bucur enorm că s-a făcut dreptate, că am avut un procuror care a ținut cu dinții de litera legii și a cercetat dosarul corect. Totodată, coronarele mele, inima mea, sănătatea mea… Au avut mult de suferit”, a spus dr. Pop. În perioada în care a fost trimisă în atenția DNA, reputatul medic trecea prin tratamente dure, cu citosatice, pentru o recidivă a unui cancer.

„Mi-au terfelit imaginea. Voiculescu trebuia să întrebe, să verifice ce a scris Tolontan înainte să ma târască doi ani… Din 2017 nu am mai primit nicio veste de la Parchet, până azi. Scrie clar că nu există fapta. E inadmisibil, pur și simplu! Dacă ești doctor, ți se dă în cap”, a spus Monica Pop revoltată. Directoarea de spital a mai semnalat și faptul că mai toate somitățiile medicale au primit câte un dosar la DNA în ultimii ani: „Burnei, Irinel Popescu, Daniela Bartoș, Lascăr… își bat joc de valorile noastre”, a spus medicul pentru EVZ.