Monica Tatoiu sare în apărarea lui Boureanu: Nu vă luaţi după o copilă isterică. Se uită în ochii tăi şi minte

Monica Tatoiu este bună prietenă cu Cristian Boureanu, așa că atunci când a aflat despre conflictul dintre acesta și fiica sa s-a declarat consternată și sută la sută de partea fostului politician.

12 sept. 2016, 17:52

Un scandal monstru a avut loc pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Potrivit cancan.ro, patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare”. Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă”, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia. În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie. Potrivit România TV, lui Cristian Boureanu i s-a făcut dosar penal pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.

„Aşa face de doi ani. Fata a fugit aseară. A lăsat-o taică-su în grija mamei sale. Fata minte. Se uită în ochii tăi şi minte. Taică-su n-o bate, minte cu neruşinare. Nu vă bazaţi pe ce spune o adolescentă isterică. Minte! Minte cu neruşinare. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot. S-a băgat într-o gaşcă. A fugit de la ore. Au prins-o bând. Ioana vrea să-i facă rău lui taică-su. Copilul ăsta, de câte ori Cristi îi lua telefonul şi o punea să se culce la o oră normală, fugea la mamă care-i dădea tot”, a declarat Monica Tatoiu la „Acces direct”.

Femeia de afaceri a fost extrem de dură la adresa minorei care l-a acuzat pe tatăl ei că a bătut-o. Tatoiu a fost chiar și profesoara care a meditat-o pe Ioana la matematică și care a reușit să îi ridice notele de la 4 la 9.

„Nu vă luați după o copilă isterică a cărui tată încearcă să o facă să se comporte ca o fată de 16 ani, iar ea își dorește să fie liberă ca o muiere de 18 ani: să bea, să fumeze, să se culce la ora 4 noaptea. L-a văzut cineva oe Cristi lovind-o? Eu am avut probleme cu ea. Minte uitându-se în ochii tăi. Am asistat și eu la mine în casă la din astea, în momentul în care i-a luat telefonul. I-a zis că o să-l reclame și o să spună multe despre el. Asta la mine în casă. Nu se poate așa ceva! Într-un an am ridicat-o de la 4 la 9 la matematică, apoi Cristi o ducea la maică-sa și trebuia să o iau de la capăt, că de la maică-sa a fugit”, a completat aceasta și la Antena Stars.