Cătălin Moroşanu şi-a făcut KO adversarul: „Orice femeie din sală îl bătea pe ăsta în seara asta”

Catalin Morosanu si Maurice Jackson au luat parte la o comedie cu final tragic pentru american. Acesta s-a aruncat pe jos la primul pumn incasat de la Morosanu, iar organizatorii au "tras" de el ca sa continue lupta.

12 dec. 2015, 18:25

UPDATE:  Catalin Morosanu l-a bătut măr pe Maurice! Morosanu si-a facut KO adversarul si a fost de neoprit chiar si dupa ce arbitrul a semnalizat finalul meciului. Acesta a luat microfonul si le-a vorbit fanilor.

Catalin Morosanu si Maurice Jackson au luat parte la o comedie cu final tragic pentru american. Acesta s-a aruncat pe jos la primul pumn incasat de la Morosanu, iar organizatorii au „tras” de el ca sa continue lupta.

Dupa un minut de pauza, Jackson a continuat insa s-a aruncat iar pe jos, fara sa fie lovit. Americanul a fost in cele din urma descalificat in huiduielile publicului. Atat Morosanu cat si ceilalti prezenti la gala au fost extrem de dezamagiti de Jackson, care la 2,06m s-a comportat ca un incepator.

„Orice femeie din sala il batea pe asta in seara asta”, a spus Morosanu imediat dupa meci, in uralele publicului.

Catalin Moroșanu i-a adus o gorilă de pluș lui Jackson, supranumit „ The Gorilla„. Adversarul românului a primit cadoul cu zîmbetul pe buze.  Înfruntarea Moroșanu-Jackson va avea loc la Torino, în cadrul Galei de k1.

Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș, Bogdan Stoica și Ion Pascu sunt românii care vor lupta pe 12 decembrie, la Torino, în meciurile cap de afiș ale galei speciale Superkombat de la Pala Alpitour, cea mai mare sală din Italia, unde sunt așteptați peste 7.000 de spectatori.

În total, vor avea loc 10 mecuri, dintre care 6 pe reguli K-1 și alte patru pe MMA. Dacă Moroșanu îl va înfrunta pe colosul american Maurice Jackson (2,06 metri și 125 de kilograme), un specialist în luptele din cușcă, în schimb, „Băiatul rău” Bogdan Stoica va da piept cu durul spaniol Damian Garcia, dublu campion european și un veteran al circuitului K-1.

În confruntările principale pe reguli de MMA, Cătinaș își va face debutul cu această ocazie pe acest sistem, iar adversar îi va fi Janusz Dylewski, un veteran al artelor marțiale mixte din Polonia, în timp ce Ion Pascu, în prezent cel mai bine cotat luptător român de MMA, va da piept cu grecul Leonardo Sinis, neînvins la profesioniști.

„E un nou început pentru mine, pe MMA mă pregătesc de aproape două luni, sunt nerăbdător să intru în ring”, a spus Cătinaș, care se antrenează alături de starul UFC, Alexander Gustafsson, pentru confruntarea de la Torino.

În ring vor mai urca Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu și Bogdan Năstase, ciobanul din Coarnele Caprei care a făcut senzație în acest an cu evoluțiile sale spectaculoase.

„Cu siguranță va fi cel mai spectaculos eveniment al anului, iar pe lângă românii din Torino, sunt așteptați fani din toată Italia și chiar din țările vecine. Tocmai de aceea, 2.000 de bilete le vom păstra pentru ziua galei, special pentru cei care vin din afara orașului”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Tichetele se găsesc în toate magazinele românești, dar și site-urile piemonteticket.it și ticketone.it, în timp ce gala va putea fi urmărită în direct, în România, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20,00, pe Sport.ro.

Programul complet al galei Superkombat Ediție Specială Torino: 
1. Super Fight — Categoria ușoară (-66 kg) — reguli MMA 
Maja Britvic (Croația) vs Cristiana Stancu (România)

2. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg) — reguli K-1 
Joris Bodoignet (Franța) vs Amansio Paraschiv (România)

3. Super Fight — Categoria semigrea (-81 kg) — reguli K-1 
Tudor Turcan (Rep. Moldova) vs Bogdan Năstase (România)

4. Super Fight — Categoria super cruiser (-95 kg) — Reguli K-1 
Bilel Messaoudi (Franța) vs Lucian Danilencu (România)

5. Super Fight — Categoria semigrea plus (-86 kg) — Reguli K-1 
Imanol Rodriguez (Spania) vs Alexandru Negrea (România)

6. Super Fight — Categoria semigrea plus (-84 kg) — Reguli MMA 
Robert Bryczek (Polonia) vs Alexander Bergmann (Suedia)

7. Super Fight — Categoria semigrea plus (-84 kg) — Reguli MMA 
Leonardo Sinis (Grecia) vs Ion Pascu (România)

8. Super Fight — Categoria cruiser (-92 kg) — Reguli K-1 
Damian Garcia (Spania) vs Bogdan Stoica (România)

9. Super Fight — Categoria grea (+96 kg) — Reguli MMA 
Janusz Dylewski (Polonia) vs Raul Cătinaș (România)

10. Super Fight — Categoria grea (+96 kg) — Reguli K-1 
Maurice Jackson (SUA) vs Cătălin Moroșanu (România)