Motivul halucinant din cauza căruia s-a sinucis un gimnast în vârstă de 18 ani. Toată lumea este şocată

Ruslan Gutu, un britanic în vârstă de 18 ani, şi-a pus capăt zilelor după un accident de circulaţie în urma căruia şi-a distrus maşina.

26 mai 2016, 15:38
Motivul halucinant din cauza căruia s-a sinucis un gimnast în vârstă de 18 ani. Toată lumea este şocată

Ruslan Gutu a fost găsit spânzurat în pădure, după ce i-a spus prietenei sale că îi este teamă să le spună părinţilor că a făcut accident. În plus, el nu putea să le ascundă acest lucru, fiindcă nu avea banii care să acopere costurile reparaţiei. Jena tânărului gimnast era cu atât mai mare cu cât autoturismul, un Land Rover, fusese primit în dar de la părinţii săi.

Înainte de a face acest gest disperat, el i-a  trimis mamei lui un SMS, în care îi spunea că îi pare rău şi că o va „veghea de sus”.

Am văzut chipul unei persoane printre copaci, dar iniţial am crezut că este un manechin. Apoi am observat că avea capul aplecat într-un unghi ciudat, aşa că am crezut că poate este o persoană cu disabilităţi. Abia când m-am apropiat am realizat că persoana respectivă era moartă„, a povestit bărbatul care l-a găsit.

Ruslan Gutu s-a sinucis pe 15 decembrie 2015, însă motivele care l-au împins spre acest act disperat au apărut abia acum la iveală.