Motivul incredibil pentru care Lukaku a părăsit-o pe Everton. A primit un mesaj „voodoo” care i-a spus să meargă la Chelsea

Atacantul belgian de origine congoleză Romelu Lukaku a părăsit Everton după ce un "mesaj voodoo" i-a transmis să meargă la Chelsea, a declarat principalul acţionar al grupării din Liverpool, Farhad Moshiri.

10 ian. 2018, 08:45
Motivul incredibil pentru care Lukaku a părăsit-o pe Everton. A primit un mesaj „voodoo” care i-a spus să meargă la Chelsea

Dacă v-aş spune ce i-am oferit lui Lukaku pentru a rămâne la Everton nu m-aţi crede. El şi cu agentul său au venit la fermă, pentru a semna contractul, dar Lukaku a primit un telefon de la mama lui. I-a spus că a fost într-un pelerinaj în Africa şi un fel de mesaj voodoo i-a transmis că trebuie să semneze cu Chelsea. Ce poţi să mai faci într-o asemenea situaţie?„, a spus Farhad Moshiri, patronul lui Everton.

Întâmplarea a avut loc în vara lui 2017, fotbalistul refuzând să semneze prelungirea contractului, deşi i se oferise un salariu de 140.000 lire sterline pe săptămână. Ulterior, el a ajuns la Manchester United, nu la Chelsea, „diavolii” plătind în schimbul său 90 milioane lire sterline.

Internaţional belgian în vârstă de 24 de ani, Lukaku are deja 65 de prezenţe în echipa reprezentativă, pentru care a înscris 31 de goluri.