Muncitori de la drumuri, atacaţi de localnici scandalagii. Bătaie cu lopeţi, bâte şi cuţite

Situaţie incredibilă la Dâmboviţa! Mai mulţi angajaţi de drumuri au fost bătuţi de câţiva bărbați pentru că nu au fost lăsaţi să meargă cu maşina pe un drum proaspăt asfaltat. Patru persoane au ajuns la spital şi cinci au fost reţinute.

10 mai 2017, 08:09
Muncitori de la drumuri, atacaţi de localnici scandalagii. Bătaie cu lopeţi, bâte şi cuţite

Câțiva localnici din Răcari au vrut să treacă peste o porţiune de drum proaspăt asfaltată, pe DJ 711A, pe raza localității Săbiești – Răcari, dar nu au fost lăsați. Muncitorii i-au oprit şi între cele două tabere a început cearta. Supăraţi că nu au putut trece, localnicii şi-au chemat în ajutor rudele și prietenii şi a început o luptă aprigă, cu lopeţile din dotarea asfaltatorilor, dar şi cu bâte şi cuţite.

Potrivit gazetadambovitei.ro, unul dintre muncitori s-a ales cu o plaga înjunghiată, din fericire fără a i se pune viaţa în pericol. La spital au ajuns câte două persoane din fiecare tabără.

În urma conflictului au fost reţinuţi pentru 24 de ore cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 56 de ani, pentru lovire sau alte violențe” şi tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Miercuri vor ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Vezi si: Scene şocante în Capitală. Un client a fost bătut de şoferul de taxi VIDEO