Mutare şoc în Bănie. Sorin Cârţu a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Conducerea echipei de fotbal CS Universitatea Craiova şi directorul tehnic Sorin Cârțu au decis de comun acord rezilierea contractului.

09 sept. 2015, 12:27
Mutare şoc în Bănie. Sorin Cârţu a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a fost cooptat în staff-ul CS Universitatea Craiova în funcția de director tehnic în septembrie 2014. În campionatul precedent, împreună cu antrenorul principal Emil Săndoi, a condus echipa până pe locul 5 în clasament, reușind o serie fantastică de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 67 de ani a Științei.

Clubul îi acordă în continuare tot sprijinul antrenorului principal Emil Săndoi, care va conduce echipe joi, în primul tur al Cupei Ligii Adeplast, cu FC Viitorul Constanța, în deplasare, se arată într-un comunicat al grupării oltene.

Vezi şi Vizită istorică în vestiarul Craiovei. Tudor Gheorghe, la 40 de ani după ce a dat imnul Craiovei Maxima VIDEO

Cârțu anunțase, marți, într-o conferință de presă că va rămâne în Bănie cu o parte dintre jucători pentru a pregăti meciul de campionat cu CSMS Iași, programat duminică, de la ora 16.00, în timp ce Săndoi se deplasa cu restul la Ovidiu pentru meciul din Cupa Ligii. CSU ocupă locul 9, cu 9 puncte, după nouă etape din Liga I.