Nadir va fi tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebeluşul

Bucurie mare în familia artistului. Nadir va fi tată pentru a doua oară, iubita lui, Georgiana, este însărcinată. Cei doi mai au împreună o fetiță absolut superbă, iar acum au considerat că a venit momentul să apară în viața lor și un al doilea bebeluș.

23 apr. 2018, 11:04
Nadir va fi tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebeluşul

Cântărețul a devenit pentru prima dată tată în anul 2016, când a venit pe lume micuța Eveline, scrie viva.ro. Nadir și Georgiana și-au dorit foarte mult și un băiețel, iar acum se pare că dorința le-a fost ascultată, iar în toamna acestui an va veni pe lume și băiețelul celor doi.

Citeşte şi Dorian Popa de pregăteşte să devină tătic. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţ

Cei doi părinți sunt foarte fericiți și emoționați și așteaptă cu mare nerăbdare cel de-al doilea copil. Nadir este foarte atașat de fetița lui și are mare grijă de ea. „Devii mai responsabil, abia aștepți să ajungi acasă să vezi copilașul. Mergeam pe ici pe colo. Da, îi mai schimb și scutecele. Și eu o să am băiețel. Da, aștept un băiețel”, a spus Nadir la Antena Stars.

Nadir este de origine libaneză, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la „X Factor”. Cântărețul a încercat pe cât se poate să-și țină iubita departe de ochii curioșilor. În imaginile de mai sus puteți vedea cum arată Georgiana, iubita lui Nadir.