NEFILIMII, îngerii căzuţi ai lui Dumnezeu, ar trăi şi astăzi pe Pământ. În spatele căror oameni se ascund

În SUA ar exista peste 120 de baze subterane militare situate sub cele mai importante orașe. Există, de asemenea, multe baze militare subterane şi în Canada.

08 mai 2016, 10:51
NEFILIMII, îngerii căzuţi ai lui Dumnezeu, ar trăi şi astăzi pe Pământ. În spatele căror oameni se ascund

Aproape toate aceste baze au peste 3 km adâncime și au diametre cuprinse între 15 şi 25 de kilometri, scrie lovendal.ro. Ele au fost construite neîncetat, începând din anii 40. Aceste baze sunt conectate în subteran cu oraşele mari, prin mijloace de transport de mare viteză, care au viteze de până la 2000 km/h.

Citeşte şi Semnificaţia numărului 7, CIFRA LUI DUMNEZEU. Cu ea se va sfârşi LUMEA

Baza subterană militară Dulce din New Mexico este cunoscută pentru experimentele sale oribile din punct de vedere bio-genetic, pentru hibrizii Nephilim, pentru manipularea atomică, pentru clonări, pentru studii ale aurei umane, ale controlului minții, pentru implantarea de cipuri umane, dar şi pentru sacrificii umane satanice.

Nephilim („Cei căzuţi” din Biblie) ştiu că nu mai pot fi nemuritori în suflet, aşa că încearcă încă de la începuturi să fie nemuritori în corpul fizic, prin orice mijloace. Ei doresc să fie în măsură să se bucure de experiența fizică la maxim, fără frontiere şi fără repercusiuni, prin plăceri perverse, indiferent de decadente pot fi acestea.

Citeşte şi După 2000 de ani s-a aflat ce a mâncat Iisus Hristos la Cina cea de Taină

Nephilim au fost odată giganţi, dar acum nu mai sunt; prin hibridizare cu oamenii, au devenit asemenea oamenilor. Ei au început să pună stăpânire pe lume, iar cei mai mulţi dintre hibrizii Nephilim se regăsesc astăzi ascunşi în preşedinţi, regi, miniştri, guvernatori, şefi de corporaţii gigantice etc.

Dar, ei nu se vor mai ascunde mult timp; încetul cu încetul, adevărul va ieşi la suprafaţă.