Nelson Mondialul s-a supărat pe vecini că-i sperie veveriţa. Ce măsuri a luat VIDEO

Pe interlopul Nelson Mondialul il stie toata tara. La Cluj, unde locuieste, il opreste lumea pe strada, iar vecinii il stiu de "frica". Cei care-l cunosc se tem sa stea de vorba cu el ca nu cumva sa fie filmati si pusi pe internet.

27 nov. 2015, 11:38

Interlopul face furori pe Internet cu clipurile pe care le posteaza pe canalul Youtube, scrie wowbiz.ro. Zilele trecute, Nelson a postat un video filmat in timp ce intra peste un vecin in casa si-l lua la rost ca i-a speriat veverita cu zgomotul de bormaşină si ii reprosa ca i-a spart si trei pahare de cristal. Desigur, totul a fost filmat. 

Citeşte şi Ana Maria Prodan, ameninţată de Nelson Mondialul. Ce mesaj i-a trimis interlopul FOTO

Nelson se pregatea sa realizeze un nou clip pentru fanii lui cand, brusc, a fost intrerupt de un zgomot puternic. A stat cateva minute, in speranta ca se va opri, insa, in zadar. S-a incaltat si s-a dus pe scara blocului, punandu-l pe fiul sau sa filmeze, sa ia vecinii la rost ca i-au speriat veverita. A batut zdravan in usa unui vecin, a apasat pe clanta, pana cand barbatul a deschis usa, ingrozit ca e Nelson. 

„Mi-au speriat veverita. Ce faceti cu picamerul asta? Mi-o picat 3 trei pahare de cristal. Trebuia sa ma anunti ca esti cu picamerul ca sa strang paharele. 1700 au fost!”, i-a spus Nelson vecinului, care nu stia cum sa se mai scuze.

Interlopul a intrat in casa pentru a investiga la ce lucreaza omul de zor. Sotia barbatului i-a atras atentia ca si el ii mai deranjeaza cu zgomotul.

Citeşte şi Viceprimăriţă PNL, VIDEOCLIP SEXY cu INTERLOPI şi MANELIŞTI VIDEO

Dupa ce a facut „inspectie” in casa vecinului, a mai coborat un etaj, si a mai batut la cateva usi. O femeie i-a deschis, insa, probabil de frica sa nu fie filmata, nu a iesit din casa pentru a vorbi cu el. „A dat zidul de rezistenta jos, zidul dintre balcon si camera a doua. Numai bucati! Cu o freza circulara care taie betonul si cu trei picamere. Nu vrei sa facem schimb de apartamente? Daca va cadea, eu sunt jos, cade la mine”, i-a spus vecinei.