Nestle face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la compania elveţiană Nestle în această perioadă, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
14 nov. 2017, 06:36
Nestle face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Nestle

Nestle angajează pe postul de Medical Delegate, Infant Nutrition la Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de Medicină, Biologie, Bio-Chimie, Farmacie sau alte domenii conexe. Are experienţă de muncă de cel puţin doi, permis de conducere, e dispus să călătorească şi să lucreze în condiţii de stres, are cunoştinţe medii de engleză şi de lucru în MS Office.

Nestle angajează pe postul de Luxury Coffee Sales Advisor la Băneasa Mall.
Candidatul potrivit pentru acest post e orientat către clienţi, atent la detalii, e pasionat de cafea, e dispus să aibă program de lucru atipic.

Nestle angajează pe postul de Sales Analyst Assistant.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin doi ani experienţă într-o poziţie de lucru cu baze de date şi rapoarte financiare, are cunoştinţe avansate de Excel şi Power Point, dar şi de engleză, e flexibil, are abilităţi de comunicare, planificare, analiză, organizare.

Nestle angajează şofer cu atribuţii administrative.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, permis de conducere categoria B, experienţă pe un post similar, e serios, flexibil, punctual.

Nestle angajează agenţi de vânzări. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în vânzări, cunoştinţe medii de engleză, permis de conducere categoria B, abilităţi de negociere, persuasiune şi lucru în echipă, e integru şi poate lucra sub presiune. 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Nestle o puteţi accesa la acest link.