Nicolae Bădălău: „Statul paralel şi ilegitim” e pleonasm, nu poate fi paralel şi legitim

Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a declarat, marţi, că sintagma ”statul paralel şi ilegitim” este un pleonasm, pentru că, dacă este paralel, nu poate fi legitim.

21 nov. 2017, 15:02
Nicolae Bădălău: „Statul paralel şi ilegitim” e pleonasm, nu poate fi paralel şi legitim

Întrebat despre rezolutia votată în Comitetul Executiv al PSD referitoare la ”statul paralel şi ilegitim”, Nicolae Bădălău a făcut următoarea observaţie: ”Cu menţiunea că e un pleonasm. Nu poate să fie paralel şi legitim”.

Potrivit News.ro, el a mai declarat că repşrezentanţii PSD şi probabil cel mai mult Liviu Dragnea simt ”o presiune” în legătură cu elaborarea şi finalizarea legilor justiţiei.

Nicolae Bădălău a precizat, de asemenea, că în PSD nu s-a mai discutat despre organizarea unor mitinguri şi că, în opinia sa, acestea nici nu ar trebui organizate prea curând, pentru că ”e foarte mutl de muncă în Parlament”.

Liderii PSD, reuniţi vineri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, au adoptat în unanimitate o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit ”Stat Paralel şi Ilegitim” care, în opinia lor, încearcă să preia controlul asupra puterii politice şi care reprezintă un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

Citeşte şi: Nicolae Bădălău: Voi propune în Biroul Permanent ca moţiunea de cenzură să fie dezbătută marţea viitoare