Nicolae Dică, făcut cu ou şi cu oţet de Gigi Becali, după CSM Iaşi-FCSB. „Păi, bă, tu eşti antrenor? De acum, faci ce spune patronul”

CSM Iaşi - FCSB 1-0. FCSB a fost învinsă neaşteptat de CSM Poli Iaşi cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în Copou, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

18 nov. 2017, 11:02
Nicolae Dică, făcut cu ou şi cu oţet de Gigi Becali, după CSM Iaşi-FCSB. „Păi, bă, tu eşti antrenor? De acum, faci ce spune patronul”

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Panţîru (’47), cu un şut din marginea careului. A fost primul său gol în Liga 1. FCSB a suferit a doua sa înfrângere din acest campionat şi riscă să piardă primul loc.

Citeşte şi CSM POLI IASI – FCSB 1-0 în etapa a 18-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

Deşi Dică i-a felicitat pe elevii săi pentru prestaţia avută, echipa creându-şi numeroase ocazii, Becali a tunat, în direct la Digi Sport Special. Momcilovic, Teixeira şi Nedelcu au fost luaţi în colimator, însă cel mai şifonat a ieşit de departe tehnicianul echipei. Acesta a fost criticat pentru atitudinea de după meci, când i-a protejat pe fotbalişti, dând vina pe ghinion.

„Eu dau milioane la echipă, ce e asta, să lauzi echipa că ia bătaie!? La Steaua nu merge să te bată Iaşiul. Nu ne jucăm aici, când ai jucători de zeci de milioane de euro. El (n.r. Dică) a spus clar că e mulţumit de atitudine! Păi, bă, tu eşti antrenor? Ce atitudine ai văzut la Nedelcu, Man şi Teixeira?”, a tunat Becali.

Dacă până acum staff-ul tehnic a beneficiat de o oarecare libertate în privinţa primului „11” şi al tacticii, de acum Dică va avea o misiune mult mai grea. Extrem de nervos, Becali i-a dat ultimatum antrenorului: sau face cum i se dictează, sau riscă foarte mult.

Citeşte şi Nicolae Stanciu, salariu COLOSAL la Anderlecht. De asta acceptă să fie REZERVĂ

„Faci două schimbări: bagi Ovidiu Popescu în loc de Nedelcu, bagi şi Man. Nu, că nu face nimeni în Europa aşa ceva. Eu zic că se puteau face două schimbări la pauză. De acum, o să îi zic antrenorului să modifice câte doi de la pauză, dacă vezi că nu merge jocul. De acum o să îl pun să facă şi trei schimbări dacă e cazul: ‘Ia fă, mă, trei schimbări de la pauză. Vezi că nu joacă? Îl schimbi în minutul 15, nu stai nici până la pauză! „Faci ce spune patronul”, asta o să îi spun. Până acum nu m-am băgat, dar ce e asta? La revedere cu independenţa, dacă jucăm aşa şi spui ce spui. Dacă nu sunt eu mână de fier, se alege praful. Păi eu mănânc bătaie ca prostul, pe milioane de euro?”, a mai spus Becali.