Nicoleta Luciu este însărcinată? „Nu spun nu încă unui copil”

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Măritată cu omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care a avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, bruneta are patru copii.

12 sept. 2015, 08:30
Nicoleta Luciu este însărcinată? „Nu spun nu încă unui copil”

Nicoleta Luciu a dat o petrecere de pomină de ziua ei de naştere, într-un restaurant de fiţe din Capitală. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, motiv pentru care a petrecut alături de familie şi prieteni.

Nicoleta Luciu a intrat, sîmbătă, în legătură telefonică directă la emisiunea „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, şi a povestit câteva detalii de la petrecerea de aseară.

NICOLETA LUCIU, la un pas de depresie. „Nu mai sunt o bombă sexy….”

„Mi-am băgat şi eu nasul puţin prin bucătărie pentru că e prima dată când am ocazia să intru într-un restaurant spaniol şi să văd exact cum se fac specialităţile spaniole, ca să spun aşa. Şi am fost plăcut impresionată peentru că totul se face foarte foarte bun, foarte repede şi nu îngraşă. Şi am văzut ce fel de condimente se folosesc. Mă simt foarte bine, anii zboară aşa repede, dar eu nu simt, îmi place să copilăresc, mai ales acum că ai mei copii cresc şi cresc şi eu odată cu ei şi copilăresc încă o dată cu ei. Aşă că nu îmi simt vârsta, îţi dai seama. 

Citeşte şi Nicoleta Luciu, declaraţie EMOŢIONANTĂ de DRAGOSTE pentru soţul său, la 3 ani de la căsătorie

Îmi doresc să trăiesc fiecare clipă din viaţa mea la intensitate maximă alături de cei dragi. Nu spun nu, încă unui copil. Soţul meu mă aşteaptă în Croaţia deja, petrecem şi acolo cu câţiva prieteni,” a spus Nicoleta Luciu, la emisiunea „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Citeşte şi Nicoleta Luciu trece prin momente grele. Mărturisire intimă