Niculae Bădălău, după şedinţa PSD: Va exista o remaniere. Mihai Tudose nu şi-a anunţat demisia

Niculae Bădălău, prim-vicepreşedintele PSD, a declarat, marţi, după şedinţa liderilor PSD că va exista o remaniere, pentru că premierul Mihai Tudose este supărat că în unele ministere lucrurile nu merg. El a negat că premierul Mihai Tudose, despre care a spus că este unul dintre cei mai buni premieri, şi-ar fi anunţat demisia în partid.

10 oct. 2017, 12:13
Niculae Bădălău, după şedinţa PSD: Va exista o remaniere. Mihai Tudose nu şi-a anunţat demisia

„Domnul premier este un om matur, înţelept, care ştie ce înseamnă guvernarea unei ţări. (…) Este un om extrem de serios şi un om foarte bun, unul dintre premierii cei mai buni pe care i-a avut România”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit News.ro.

El a precizat că va exista o remaniere şi este normal ca premierul să vină cu „soluţii de împrospătare” acolo unde consideră că „miniştrii nu se mişcă bine”.

„Va exista o remaniere. Atât timp cât domnul Mihai Tudose spune că avem în anumite zone rămâneri în urmă și asta se datorează miniștrilor, în Comitetul Executiv dânsul va veni cu motivarea și noi vom lua decizia, propunând alte nume”, a precizat liderul PSD.

El a susţinut că premierul Mihai Tudose este supărat pentru că unele lucruri nu funcţionează în guvern.

Citeşte şi: Şedinţă de urgenţă la PSD. Ce miniştri ar putea fi remaniaţi. Dragnea: E foarte bine să se întâlnească premierul cu preşedintele UPDATE