Nicuşor Dan şi-a adus copilul de doar 6 luni la protestul din Piaţa Universităţii

Liderul USR Nicuşor Dan a participat şi el la protestul de duminică din Piaţa Universităţii. Surprinzător este că acesta şi-a adus şi bebeluşul de doar 6 luni, chiar dacă afară termometrul indica temperaturi foarte scăzute. 

22 ian. 2017, 21:39
Nicuşor Dan şi-a adus copilul de doar 6 luni la protestul din Piaţa Universităţii

Nicuşor Dan îşi anunţase pe pagina sa de Facebook prezenţa la protest. Cu toate acestea, el i-a lăsat pe cei din Piaţă fără cuvinte şi asta deoarece nu a venit singur, ci împreună cu fetiţa sa de 6 luni.

Cu copilul în braţe, învelit într-o păturică, liderul USR a mers în marş spre Guvern. Întrebat de ce a venit cu copilul la proteste, acesta a spus că pentru a învăţa: „Am fost cu ea la Roşia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, a spus acesta. 

„Am spus în campania electorală că miza PSD este să câştige puterea pentru a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi şi prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de plătit. Vom lupta pentru a împiedica acest plan, care a fost declanşat săptămâna trecută, prin toate mijloacele, atât în Parlament cât şi în stradă”, a scris liderul USR pe pagina sa de Facebook.