Noi acuzaţii grave la adresa lui Cristian Pomohaci. Un alt tânăr face mărturii cutremurătoare: El voia aproape în fiecare seară

Un tânăr de 28 de ani face mărturii cutremurătoare. Băiatul, care locuieşte acum în Franţaa, spune că în urmă cu 15 ani a fost violat de părintele Cristian Pomohaci. Calvarul a durat doi ani şi până acum nu a avut curaj să spună nimănui prin ce a trecut în copilărie.

04 sept. 2017, 16:29
Noi acuzaţii grave la adresa lui Cristian Pomohaci. Un alt tânăr face mărturii cutremurătoare: El voia aproape în fiecare seară

Cristian Bota are acum 28 de ani si lucreaza la subsidiara gigantului CONTINENTAL din Sarreguemines, regiunea Lorraine (Franţa). Cristian e un barbat macinat de experientele sale, de traumele si abuzurile din copilarie, copilarie saraca si chinuita, cu o familie numeroasa, copilarie de-a lungul careia a avut si ghinionul sa il intalneasca pe Pomohaci, care i-a folosit mintea cruda si l-a bagat in pat supunandu-l la perversiuni sexuale si violandu-l.

Cristian Bota a stat la Mosuni in perioada 2002-2004 cand Pomohaci o ferma în care stăteau foarte mulţi copii.

„La 13 ani l-am cunoscut, l-am cunoscut așa, din auzite, am fost pe acolo, am rămas, cum avea de lucru, avea fermă, vaci, cai, oi. Curățam grajduri, stăteam cu oile pe afară, ziua – să mănânce, sau cu vacile, munca de la țară! De toate! Munceam, el ne dădea mâncare, haine. Erau mulți copii! Erau deja acolo, care au ajuns, aveau aceiași ani ca mine când am ajuns”, povesteşte tânărul pentru ziardecluj.ro.

Cristian spune că ziua, lucrau la munca campului sau in ferma de animale a preotului, iar noaptea erau alesi ca la loterie sa vina in iatacul popii si sa ii satisfaca dorintele bolnăvicioase.

Eram la masă, mâncam sau ceva de genul, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, femeia care era mâna dreaptă a lui trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și, când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!» Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Deseară vii să mă vezi un pic!»„, marturiseşte băiatul.

Citeşte şi: Dosarul caterisirii, 500 de pagini despre Cristian Pomohaci. Arhiepiscopul care l-a exclus pe Pomohaci, mărturii în premieră

„Într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram într-un pantalon scurt și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!» A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-o dată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-o dată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!»”, aşa spune că a început calvarul băiatului.

După câteva zile, preotul l-a chemat pe băiat în camera lui pentru a-şi satisface fanteziile sexuale.

„A fost câteva zile după ce mi-a zis: „Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!» După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!» Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot! M-a pus sa-i fac chiar si o felatie. El voia aproape în fiecare seară! Aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba! Și mi-am dat seama fără să îmi zică nimeni! Cu cine avea chef în seara asta, cu acela mergea în camera. Chestia e că nu vorbea nimeni cu nimeni! Nu zicea nimeni nimic și, în același timp, îți e și rușine să vorbești așa ceva! Eu, până în ziua de astăzi, nu am vorbit absolut cu nimeni de o chestia din-asta „, spune Cristian.

După doi ani de chinuri cumplite tânărul a fugit din casa fostului părinte.