Noi detalii în cazul adolescentei care s-a spânzurat, la Suceava. Ce au găsit anchetatorii în telefonul fetei

Noi detalii ies la ieveală în cazul sinuciderii adolescentei de 15 ani din Suceava. Se pare că fata s-a spânzurat după ce ar fi fost şantajată de doi adolescenţi. Aceştia o ameninţau că vor spune tuturor că era însărcinată.

04 iul. 2018, 16:07
Noi detalii în cazul adolescentei care s-a spânzurat, la Suceava. Ce au găsit anchetatorii în telefonul fetei

Fata de 15 ani a fost găsită de bunic spânzurată în şură. Se pare că Nicoleta era şantajată de doi adolescenţi din comună, unul de 16, altul de 17 ani, care au fost deja audiaţi de anchetatori.

„Dacă nu vii la mine în 30 de minute că sunt singur acasă, vrei cumva să vadă lumea ce am eu cu tine în telefon? Vii sau nu. Îmi dai răspuns pe Facebook dacă vii sau nu”, este unul dintre mesajele găsite de poliţişti în telefonul Nicoletei, acesta conducându-i la cei doi suspecţi.

În aceeaşi zi,  ea a postat pe contul personald e Facebook două fotografii cutremurătoare. Într-una se văd urme de tăieturi cu lama pe braţe, asemănătoare cu cele ale sinucigaşilor. Iar în a doua e o panoplie de lame şi câteva pastile, sub scrisul „friends” (prieteni), scrie Observator.tv

Din primele informaţii, adolescenta ar fi fost însărcinată, însa nu a avut curaj sa le povesteasca parintilor si a decis sa-si puna capat zilelor.