Noi detalii în cazul adolescentului răpit. Mama susţine că ştie unde se află băiatul

Răpitorii copilului din Vaslui sunt de negăsit de 6 zile iar tatăl este disperat. Totul se întâmplă în condițiile în care mama băiatului a recunoscut în direct la o televiziune publică că a orchestrat răpirea și a spus și unde se află copilul. Băiatul de 15 ani este dat în consemn la frontieră dar şi în urmărire.

10 iul. 2018, 11:30
Noi detalii în cazul adolescentului răpit. Mama susţine că ştie unde se află băiatul

Mama copilului de 15 ani răpit în Vaslui face declarații uluitoare. Femeia spune că știe unde se află copilul ei. Ea a recunoscut că a trimis răpitorii după fiul ei și că băiatul urmează să ajungă în Franța, însă acum se află în România.

„Eu i-am trimis acolo. A fost cu forta ca altfel nu se putea. Copilul m-a sunat si mi-a spus….gaseste-ma. Copilul este foarte bine, e în românia, ne chinuim să îl trecem”.

În acelaşi timp, tatăl copilului susţine că a fost ameninţat. „În fiecare zi şi seară. Că o să mă bage în saci, că o să-mi taie picioarele, că mi omoară nepoatele”, a spus tatăl copilului, potrivit România TV.

Adolescentul de 15 ani din Vaslui a fost răpit de doi bărbaţi, fiind luat cu forţa din maşina în care se afla alături de tatăl său, oprită la o trecere de pietoni. Unul dintre răpitori l-a lovit pe tatăl copilului, iar celălalt l-a tras din autoturism pe băiat, după care au fugit.