Noi informaţii despre românca mutilată de proxenet în Germania. Ioana Condea îşi revine, după 3 ani de stat în spital

Ioana Condea, tanara care a fost bagata in coma de un proxenet, se afla de trei ani intr-un spital din Germania.

12 iun. 2017, 12:44
Noi informaţii despre românca mutilată de proxenet în Germania. Ioana Condea îşi revine, după 3 ani de stat în spital

Din fericire, medicii spun ca Ioana incepe sa isi revina, scrie stirilekanald.ro. Isi misca mainile si a inceput sa manance si sa comunice prin semne.

Citeşte şi Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet, îşi revine în mod miraculos după ce a stat trei ani în comă

Potrivit medicilor, tanara este in continuare tintuita la pat si nu poate vorbi, insa da semne clare ca incepe sa isi revina.

Proxenetul Robert Tănase a mutilat-o si a bagat-o in coma pe romanca dupa ce a batut-o cu bestialitate pentru ca ea a refuzat sa se prostitueze. Omul este tot un roman care a amagit-o pe Ioana cu un loc de munca bun, dar cand aceasta a ajuns in Germania a fost obligata sa se prostitueze. Barbatul a fost prins si condamnat la inchisoare, iar anchetatorii germani isi doresc sa ii prinda si pe ceilalti membrii ai grupari din care agresorul facea parte.

Citeşte şi Verdict final în cazul româncei mutilate de către proxenet în Germania. Câţi ani de puşcărie a luat Robert Tănase

„Barbatul care a batut-o pe Ioana Condea a fost condamnat la opt ani de inchisoare. Judecatorii nu i-au dat o pedeapsa mai mare pentru ca a fost incadrat la tentativa de omor. Ioana este mai bine acum, dar tot mobilizata la pat. Este constienta, insa nu se poate misca si nu poate vorbi”, a declarat Erich Mocanu. Erich Mocanu este co-fondatorul asociatiei AEBS din Germania, asociatie ce s-a implicat activ in acest caz.