Noi suntem liniştiti, casele de pariuri NU! BILETUL ZILEI PARIURI 1X2 are si astazi o traiectorie CÂSTIGĂTOARE. Vezi propunerea!

Suntem pregatiti sa reluam sirul biletelor verzi! Cum? Pariind ca de obicei, inteligent si echilibrat! Vezi biletul zilei de astazi. SUCCES, TUTUROR!

14 mart. 2017, 12:08
Noi suntem liniştiti, casele de pariuri NU! BILETUL ZILEI PARIURI 1X2 are si astazi o traiectorie CÂSTIGĂTOARE. Vezi propunerea!

Biletul zilei

Inca o data pariem pe goluri. Nici nu putea fi alta alegerea, intr-o zi cu atat de mult fotbal in esaloanele inferioare engleze, acolo unde spectacolul este la el acasa. 

In Championship, Fulham, echipa cu al doilea cel mai bun atac al diviziei, va forta in disputa cu Blackburn succesul care sa o duca pe loc de play-off. Oaspetii vin dupa o serie de rezultate foarte bune, la Londra urmand a forta cel de-al 6-lea rezultat pozitiv consecutiv din campionat. 

Doncaster este lider in liga a 4-a, dar Notts County a mai incurcat calculele echipelor de top ale diviziei, in acest sezon. In meciurile ambelor echipe s-au marcat peste 100 de goluri, aceasta desi pana la finele campionatului mai sunt destule runde.

Tranmere cauta la Torquay un succes extrem de important. Oaspetii inca mai spera la promovarea directa, desi obiectivul imediat este o clasare pe loc de play-off pentru promovare. Torquay este doar prima peste linia retrogrdarii, ar se prezinta decent in meciurile de acasa. Tot pe teren propriu, echipa are golaveraj pozitiv: 27-23 in 18 partide.

Biletul zilei:

Championship 21:45 Fulham – Blackburn – peste 1.5 goluri,
League Two 21:45 Doncaster – Notts County – peste 1.5 goluri

National League 21:45 Torquay – Tranmere – peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.