NORVEGIA – FRANŢA este FINALA CM HANDBAL 2017. Meciul se joacă DUMINICĂ

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDBAL 2017. Franţa a învins Suedia cu 24-22, vineri, în a doua semifinală a CM de handbal feminin din Germania, astfel că s-a calificat în marea finală de duminică, unde va întâlni Norvegia, care a trecut, tot vineri, de Olanda, scor 32-23.

15 dec. 2017, 21:17
NORVEGIA – FRANŢA este FINALA CM HANDBAL 2017. Meciul se joacă DUMINICĂ

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDNAL 2017. NORVEGIA şi FRANTA se mai întâlniseră și în finala Campionatului Mondial din 2015, în cea a Campionatului European din 2016 și în finala mică a Jocurile Olimpice de la Rio, Norvegia impunându-se de fiecare dată în duelurile cu Franţa.

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDNAL 2017. Partida dintre Franța si Suedia a fost exact opusul primei semifinale. Franțuzoaicele păreau să se desprindă în prima parte, însă cu Hagman, jucătoarea celor de la CSM București, în mare formă, nordicele au revenit și au intrat cu un gol în avantaj la pauză. Partea secundă a avut un scenariu similar, cu Franța luând distanță si c o echipă arțăgoasă a Suediei care revenea de fiecare dată. Sau aproape de fiecare dată. Cu 2 minute înainte de final Franța s-a desprins decisiv, impunându-se, 24-22.

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDNAL 2017. Prima semifinală a fost o adevărată demonstrație de forță din partea Norvegiei. Cu Nora Mork aflată în forma carierei și cu o poartă cu procentaje uluitoare, norvegiencele au reeditat performanța extraordinară din sfertul de finală cu Rusia, câștigat 34-17, și nu le-au dat nicio șansă jucătoarelor olandeze, antrenate de omul de pe banca celor de la CSM București, Helle Thomsen.

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDBAL 2017. Suedia şi Olanda vor juca, tot duminică, în finala mică pentru medalia de bronz.

NORVEGIA FRANTA FINALA CM HANDBAL 2017. România a fost eliminată în optimile de finală de Cehia şi a terminat turneul final pe locul 10.