NOUTATE-BOMBĂ în cazul elevei dispărute. Ce spune despre fată cel care i-a cumpărat telefonul VIDEO

Eleva dispărută din Bucureşti şi-a vândut singură telefonul mobil. Reporterii România TV au reuşit să stea de vorbă cu oamenii care au cumpărat telefonul de la fată.

14 feb. 2014, 16:22
NOUTATE-BOMBĂ în cazul elevei dispărute. Ce spune despre fată cel care i-a cumpărat telefonul VIDEO

Fata l-a vândut de bunăvoie. Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece„, a declarat, pentru România TV, reprezentantul magazinului.

Mai mult, bărbatul a precizat că nu crede să fi fost vorba de o răpire.

Nu cred că este răpire sau ceva de genul acesta pentru că ne-am fi dat seama. Tremura dacă era constrânsă de cineva„, a spus acesta.

Citeşte şi Cazul Iuliei Ionescu, minora dispărută. Poziţia patriarhiei cu privire la posibilitatea de a se călugări

Potrivit reprezentanţilor magazinului, telefonul a fost vândut marţi, în jurul orei 13.00.

Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul „Sfântul Sava”.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea elevei, sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie.

Citeşte şi DETALII NOI în cazul elevei dispărute în Bucureşti. Vezi ce au descoperit anchetatorii VIDEO