Nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Motivul curios pentru care a fost concediat un jucător bulgar

Conducerea clubului de fotbal Slavia Sofia a anunţat că va renunţa la serviciile unuia dintre jucătorii săi, care a plâns la finalul meciului cu Levski Sofia (1-1), în urma căruia echipa adversară a ratat şansa de a câştiga titlul de campioană a Bulgariei.

RomaniaTV.net
29 mai 2013, 17:31
Nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Motivul curios pentru care a fost concediat un jucător bulgar

Levski Sofia părea sigură că va câştiga al 27-lea său titlu naţional, însă partida de sâmbătă, cu Slavia, a avut un final dramatic, fundaşul Dmităr Vezalov înscriind un autogol bizar în repriza secundă. Rezultatul de egalitate, scor 1-1, a favorizat-o pe Ludugoreţ Razgrad, echipa fundaşului român Cosmin Moţi, care a câştigat partida cu Montana şi a devenit, astfel, pentru al doilea an consecutiv, campioană a Bulgariei.

Unul dintre jucătorii noştri a plâns la vestiare după ce Levski a ratat titlul„, a povestit miercuri preşedintele Slaviei Sofia, Venţeslav Stefanov. „Cu siguranţă, el nu va mai face parte din lotul echipei noastre în sezonul viitor„, a adăugat conducătorul clubului bulgar.

Stefanov a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre mijlocaşul Dimo Atanasov, după ce a precizat că fotbalistul în cauză este un produs al academiei clubului Pavlikeni şi fan declarat al echipei Levski Sofia.

În vârstă de 27 ani, Atanasov a mai jucat în cariera sa la Lokomotiv Sofia, Botev Plovdiv, Lokomotiv Plovdiv şi Ludogoreţ, iar în meciul de sâmbătă a fost rezervă neutilizată.

Slavia Sofia, care îşi sărbătoreşte anul acesta centenarul, a angajat bodyguarzi pentru portarul Gheorghi Petkov şi antrenorul Velislav Vuţov, care au primit ameninţări cu moartea în urma celui mai vechi derby al capitalei bulgare.

Petkov, fost la Levski, a avut o intervenţie salvatoare în ultimul minut, privându-şi astfel fosta echipă de primul titlu după o pauză de trei ani, în timp ce Vuţov antrenat-o pe Levski în 2009.

Rezumatul meciului Levski – Slavia 1-1