Numerologie Februarie 2018. Ce schimbări te aşteaptă în funcţie de Numărul Soarelui tău

Numerologie Februarie 2018. Pe măsură ce luna februarie îşi intră în drepturi şi depăşim cu toţii agitaţia specifică sărbătoririi Anului Nou, iarna se află la mijlocul sezonului său iar noi putem avea o privire de ansamblu atât a ce a fost cat mai ales a ce dorim să trăim în viitorul apropiat. împlinirea a ce ne-am propus este în mare masură influenţată, conform specialiştilor în numerologie, de mai mulţi indici existenţi în harta numerologica a fiecărei persoane.
Alina Costache
30 ian. 2018, 21:32
Numerologie Februarie 2018. Ce schimbări te aşteaptă în funcţie de Numărul Soarelui tău

Asa cum fiecare om este unic, la fel de unic este Numarul sau de Destin – dupa care se fac majoritatea predictiilor numerologice – dar si Numarul Soarelui sau. Numarul Soarelui ne influenteaza, ghideaza sau afecteaza permanent. In numerologie, o data ce o persoana se naste intr-o anumita zi din luna si luna din an, ea are un numar unic de destin si al soarelui care ii guverneaza viata. El este o valoare unica si este aceeasi de la inceputul pana la sfarsitul vietii persoanei.

Tine minte ca pe o harta numerologica sunt multe numere specifice fiecarui om, asa cum pe o harta astrologica exista la nasterea unei persoane o intreaga configuratie de planete si de case ceresti care fiecare in parte are o semnificatie pentru destinul persoanei.

In numerologie, fiecare asemenea numar guverneaza anumite domenii de viata in mod preponderent.
Numarul Soarelui este foarte important pentru oricine si el domina doar atitudinea persoanei in fata schimbarilor, in special atunci cand ele sunt neasteptate.

Cum iti calculezi Numarul Soarelui ? Nimic mai simplu !

Numarul Soarelui este un o cifra derivata din adunarea zilei de nastere cu luna de nastere.

Exemple:

Daca esti nascut pe 15 mai, aduni: 15 (de la ziua nasterii) + 5 (de la a cata luna este luna mai din cele 12 ale lunii) = 20. Apoi continui sa aduni 2 + 0 = 2, pana se ajunge la un singura cifra. 2 este Numarul Soarelui tau.

Dupa ce ti-ai calculat Numarul Soarelui, citeste in continuare cum arata predictiile numerologice pentru luna februarie 2018 corespunzatoare fiecarui numar in parte.

Numerologie Februarie 2018. NUMARUL SOARELUI 1

Februarie 2018 va aduce schimbari, motive de entuziasm si poate si ceva elemente neprevazute. Te poti muta sau poti calatori neasteptat. Planurile pregatite si programate cu multa grija se pot confrunta cu evenimente si oameni pe care nu i-ai luat in considerare. Cei care sunt flexibili si nu se tem de schimbari se vor bucura de energia acestei luni, insa cei ce se agata rigid de asteptarile din mintea lor si refuza sa se adapteze vietii in schimbare, vor experimenta vremuri dificile in care aproape nimic nu functioneaza oricat de mult se straduiesc. Aceasta este o luna in care sa permiti fortelor naturii sa iti conduca corabia. In ciuda acestora, nu ceda impulsivitatii sau iresponsabilitatii. Fa-ti planurile pe care le poti face, adera la ele oricat de mult e posibil dar fii flexibil si iti va fi bine.

Iubirea este entuziasta, aventuroasa si jucausa cu tine luna aceasta. Ai daruld e a-ti ridica partenerul si de a-i arata aspecte mai profunde si autentice din tine. Ganduri sau dorinte tinute ascunse in ultimii doi ani acum ies usor si liber la suprafata. Esti deschis si copilaros deci foarte atractiv pentru sexul opus. Dar un sfat pentru cei ce nu se simt confortabili in aceasta ipostaza : nu permite fricii sa te impiedice sa te prezinti celor dragi autentic si deschis asa cum esti cu gandurile si emotiile tale. Daca ai tendinta sa fii autoindulgent, ciclurile acestei luni sunt periculoase pentru tine. Fii prudent si controleaza-ti apetitul de orice exces ai tendinta sa faci.

Numerologie Februarie 2018. NUMARUL SOARELUI 2

Pentru cei cu numarul soarelui 2, luna februarie aduce o crestere de responsabilitate si volum de munca. Vei primi recunoasterea eforturilor si abilitatilor tale si probabil si o crestere financiara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 17 iunie 2024, produsele pe care românii le adoră. Se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, turnat de Traian Băsescu. Adrian Năstase a spus totul
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
EXCLUSIV | Faimosul atacant al ”Generației de Aur” a fost condamnat la închisoare!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
StirileBZI
Se interzic telefoanele mobile! Unde exact se aplică în România
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Femeie din Missouri eliberată după 43 de ani de închisoare pe nedrept
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?