O cunoscută stilistă de la noi a murit! Avea numai 25 de ani

O cunoscută stilistă de la noi a murit la numai 25 de ani în urma unui accident vascular. Teodora Mărăcineanu a murit fulgerător, sâmbătă, fără ca nimic să prevestească tragicul ei sfârșit. Ozana Barabancea scria în urmă cu 2 zile pe Facebook că tânăra de 25 de ani a leșinat în sala de sport, în timp ce făcea încălzire, iar medicii au declarat-o în moarte cerebrală.

03 nov. 2018, 15:43

Teodora Mărăcineanu a murit sâmbătă, iar cauza probabilă a decesului este un accident vascular-cerebral, se arată într-o postare pe Facebook a revistei Marie Claire. Afecțiunea este neobișnuită în rândul persoanelor din această grupă de vârstă, susțin specialiștii.

Pe 1 noiembre, Ozana Barabanca scria pe Facebook că Teodora a leșinat în sala de sport, când făcea încălzire. Ulterior, medicii de la Spitalul Floreasca, unde era internată, au declarat-o pe tânără în moarte cerebrală.

Teodora era jurnalist de modă la Revista Marie Claire.

„Sunt multe lucruri pe care le-am învățat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experiențele arpoape că mă „lovesc” precum o avalanșă plină de forță, din toate părțile, iar totul e pe repede înainte. Fiecare zi îmi aduce ceva nou și încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale”, scria Teodora, în paginile revistei Marie Claire.

Sursa: libertatea.ro