O cursă aeriană Timişoara-Bergamo a aterizat de urgenţă din cauza unui geam fisurat la cabină

O cursă aeriană pe ruta Timişoara-Bergamo care decolase, miercuri, la ora 18.00, a aterizat de urgenţă, o oră mai târziu, pe aeroportul din Timişoara, din cauza fisurării unui geam la cabină, scrie Mediafax.

20 mart. 2013, 18:11
O cursă aeriană Timişoara-Bergamo a aterizat de urgenţă din cauza unui geam fisurat la cabină

Purtătorul de cuvânt al Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, Lucian Taropa, a declarat că pilotul unei curse a companiei Carpatair care decolase miercuri, la ora 18.00, de la Timişoara spre Bergamo (Italia) a solicitat să revină de urgenţă pe aeroportul din Timişoara, din cauza unor probleme tehnice la aparatul de zbor, respectiv a fisurării unui geam de la cabina pilotului.

Potrivit sursei citate, aeronava a aterizat fără probleme la Timişoara, în jurul orei 19.00.

La bordul aeronavei se află 69 de pasageri, la aeroport fiind solicitaţi pompierii şi Ambulanţa, dar nu a fost nevoie de vreo intervenţie.

Taropa a mai spus că, tot miercuri, o altă aeronavă a companiei Carpatair pe ruta Timişoara-Iaşi, care trebuia să decoleze la 13.25, nu a mai plecat de pe aeroportul timişorean tot din cauza depistării unor probleme de ordin tehnic. Cei 76 de pasageri ai acelei curse au fost urcaţi într-o altă aeronavă care i-a dus la Iaşi.