O femeie a găsit o aplicaţie de dating pe telefonul iubitului. Şi-a cumpărat o sabie şi a aşteptat ca bărbatul să adoarmă. Ce a urmat

O tânăra a recurs la un gest extrem după ce a descoperit pe telefonul iubitului o aplicaţie de dating. Şi-a cumpărat o sabie de samurai şi a aşteptat ca bărbatul să adoarmă.

21 mart. 2018, 10:52
O femeie a găsit o aplicaţie de dating pe telefonul iubitului. Şi-a cumpărat o sabie şi a aşteptat ca bărbatul să adoarmă. Ce a urmat

Emily Javier în vârstă de 30 de ani avea o relaţie cu Alex Lovell care dura de doi ani, scrie libertatea.ro. Femeia a fost extrem de tulburată când a descoperit în telefonul bărbatului aplicaţia Tinder, o reţea de socializare unde bărbaţii şi femeile pot să stabilească întâlniri.

Citeşte şi Bărbat tăiat cu un cutter într-o staţie de autobuz, în Bucureşti. Principalul suspect a fost prins UPDATE

Mai mult, Emily își suspecta bărbatul de infidelitate după ce acesta a venit într-o zi acasa cu zgârieturi pe spate. Ce se pare însă că a „umplut paharul” a fost un fir de păr roşcat găsit în baie.

Tânăra s-a hotărât să se răzbune. A mers la mall și a cumpărat o sabie de samurai pe care a lipit-o cu bandă adezivă pe partea ei de pat din dormitorul conjugal.

După o săptămână de așteptare, Emily a acționat. Ea și-a tăiat iubitul în miez de noapte, după ce Lovell a adormit.

Femeia i-a tăiat 2 degete bărbatului, l-a tăiat pe picioare, piept, gât și cap. Când și-a dat seama de ce a fost capabilă, Emily s-a oprit a sunat la poliție, crezând că prietenul ei murise deja.

Citeşte şi 17 ani va dura răzbunarea unei tinere pe iubitul care a înşelat-o. Ce plan diabolic a conceput femeia „rănită”

„Mi-am înjunghiat iubitul. Grăbeşte-te, altfel moare”, ar fi spus Emily atunci când a sunat la numărul de urgență.

Din fericire, Lovell a supraviețuit iar degetele tăiate i-au fost reataște de către doctori. El a povestit momentele cumplite prin care a trecut.