O femeie şi-a pierdut memoria de la un tampon

O femeie din Marea Britanie a intrat in coma dupa ce a folosit un tampon, iar dupa ce s-a trezit nu si-a mai recunoscut copiii.

21 nov. 2014, 14:52
O femeie şi-a pierdut memoria de la un tampon

Joanna, in varsta de 27 de ani, a suferit de sindromul de soc toxic din cauza unui tampon. Tanara a intrat in coma, iar cand s-a trezit nu si-a mai recunoscut copiii. 

Sindromul de soc toxic este o afectiune foarte rara, dar si foarte periculaosa. Boala i-a afectat femeii diferite organe, incluzand plamanii, rinichii si ficatul. In plus, Joanna si-a pierdut aproximativ 50% din par si unghii. Acum, ea trebuie sa invete din nou sa umble, scrie Kfetele.ro

Nu imi vine sa cred. Nu am facut nimic diferit de ce fac de obicei in ficare luna”, a declarat biata femeie. 

Boala a debutat usor, femeia crezand ca raceste si ca de aia se simte rau. Dupa 3 zile, ea a ajuns la spital inconstienta. Doctorii au decis sa o bage in coma indusa pentru ca organismul ei sa se poata lupta cu bacteria care ii punea viata in pericol. Dupa 8 zile de coma, femeia s-a trezit, dar fara amintiri. 

„M-am trezit din coma si nu imi dadeam seama ce se intampla. Nu imi aminteam nimic. Cineva mi-a aratat poze cu fetitele mele si nu le-am recunoscut. Nu imi aminteam numele lor. Tot ce stiam cu siguranta era ca am fost pe punctul de a muri”, a declarat Joanna, potrivit Daily Mail.