O IUBIRE IMPOSIBILĂ, viaţa bate orice telenovelă. „M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg”

Povestea mea de iubire ar fi un subiect bun pentru o telenovelă de succes. Dacă nu eram personaj principal în poveste, n-aş fi crezut că astfel de lucruri se pot întâmpla. M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg şi ne vom căsători.

23 oct. 2018, 10:32
O IUBIRE IMPOSIBILĂ, viaţa bate orice telenovelă. „M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg”

Trăiesc o iubire imposibilă, ar spune unii. Noi suntem tot mai convinşi că,deşi destinul ne-a jucat feste, suntem sortiţi să rămânem împreună până la capăt. Aşa credem acum, dar la început totul a fost extrem de încâlcit.

Citeşte şi S-a îndrăgostit de tatăl celei mai bune prietene şi s-a căsătorit cu el după o lună. Ce a urmat după e năucitor FOTO

Tata ne-a părăsit când eram mică

Părinţii mei s-au luat din dragoste, iar eu am fost rodul iubirii lor. După naştere, spune mama, tatăl meu s-a schimbat. A devenit rece şi extrem de ocupat cu serviciul. Ea îşi spunea că e bine că lucrează mult, pentru că în felul acesta nu vom duce lipsă de nimic. De fapt tata ducea o viaţă dublă. Noua secretară de la firmă îl ţinea mult peste program şi, când ajungea acasă, tata abia dacă ne mai băga în seamă. În timp, mama şi-a făcut curaj şi l-a întrebat dacă are rost căsnicia lor.

El i-a răspuns pe un ton serios că nu şi i-a dat toate detaliile despre cealaltă femeie din viaţa lui. După divorţ, am rămas cu mama. Aveam doar 1 an. Ea nu s-a mai recăsătorit, iar pe tata nu l-am mai văzut.

Eram colegi de serviciu

După ce am dat bacalaureatul, m-am angajat la un supermarket, pe un post de casieră. Munceam mult, dar îmi plăcea că pot să le zâmbesc oamenilor în fiecare zi. Şi cu colegii mă înţelegeam foarte bine. Într-o zi de inventar, când am rămas peste program, mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un coleg, şef la raionul de băuturi.

Aveam acelaşi nume, Dobre, asta mi-a atras atenţia de la început. Îmi plăcea că muncea mult, era serios, ambiţios şi îşi coordona echipa foarte bine. Toţi oamenii care lucrau cu el îl vorbeau numai de bine. Aşa am aflat că e singur la părinţi, că s-a despărţit recent de iubită şi că suferă. Mi-am propus să îi ofer eu umărul pe care să plângă şi să îl ajut să depăşească suferinţa.

Relaţia noastră era perfectă

În câteva luni formam un cuplu şi ne înţelegeam de minune. Ştia de mama, că era singură, eu de ai lui, că nu se înţeleg de când era mic. Povesteam mult şi ne-am propus să nu repetăm greşelile părinţilor noştri. După un, de Revelion, l-am invitat la noi, împreună cu ai lui. A venit doar cu tatăl lui.

Bunica îi era bolnavă şi mama lui o îngrijea. Mama mea avea emoţii şi nu ştia cum să pregătească totul cât mai bine pentru oaspeţi. Am deschis uşa, iar tatăl lui m-a întâmpinat cu un buchet mare de flori. Avea unul şi pentru mama. Când a văzut-o, s-a înroşit la faţă şi părea că se sufocă.

A scăpat florile din mână şi a ridicat o mâna la inimă. Credeam că face un infarct, dar apoi am observat şi reacţia mamei, care avea pe faţă şiroaie de lacrimi. Totul era de neînţeles pentru noi. Numele. Aveam acelaşi nume! Şi, fulgerător, am înţeles că eu şi iubitul meu aveam şi acelaşi tată.

Ne-am desprins mâinile ca şi cum ne-ar fi ars legătura. Când părinţii şi-au revenit, au încercat să explice situaţia, fiecare cum a putut. După o seară tensionată, ne-am despărţit-iar noi, copiii, am decis să luăm o pauză.

Sergiu nu era fiul lui

Reîntors acasă cu tata, Sergiu, fratele meu vitreg şi fost iubit, i-a povestit şi mamei lui cele întâmplate. Ştiam că ei nu se înţeleg bine, dar nu mă aşteptam ca mama lui să-l întrebe pe Viorel dacă se va întoarce la mama. Şi nici pe Sergiu, dacă avea de gând să se însoare cu mine.

Pentru că a văzut în ochii bărbaţilor stupoare, femeia a decis să le spună tot adevărul : Sergiu era doar copilul ei, făcut cu un alt bărbat. Sarcina a ajutat-o să-l atragă pe Viorel şi să-l convingă să-şi părăsească soţia.

Continuarea poveştii pe kfetele.ro.