O mamă s-a aruncat de la etajul 9, în braţe cu fiul paralizat. Femeia, disperată pentru că nu putea să-i cumpere un cărucior cu rotile

Tragedia a avut loc în Rusia, acolo unde o femeie în vârstă de 30 de ani, mama unui băiețel care suferea de paralizie cerebrală, a decis să facă un gest șocant. Și-a luat fiul în brațe și s-a aruncat de la etajul nouă al blocului în care locuia.

13 nov. 2018, 09:32
O mamă s-a aruncat de la etajul 9, în braţe cu fiul paralizat. Femeia, disperată pentru că nu putea să-i cumpere un cărucior cu rotile

O mamă singură și chinuită de durerea că nu-și poate ajuta fiul de 13 ani, paralizat, Elena Oldenburg, în vârstă de 30 de ani, a făcut un gest care a șocat toată comunitatea, scrie cancan.ro.

Citeşte şi O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi după o ceartă cu părinţii

Ea și-a luat fiul în brațe și s-a aruncat în gol, de la etajul 9 al blocului în care locuiau, fiind găsiți fără suflare lângă imobil de către vecini. Incidentul s-a întâmplat în orașul Tolyatti din regiunea Sama, din Rusia.

Motivul sinuciderii, spun anchetatorii, pare să fie disperarea femeii mamei care nu-și permitea să-i cumpere fiului ei un scaun cu rotile. Băiatul suferea de o paralizie cerebrală, iar femeia trebuia să-l transporte în brațe peste tot.

Un vecin a declarat pentru presa locală: „Avea grijă mereu de el. Era calmă și nu a strigat niciodată la fiul ei. Niciodată nu s-a plâns de nimic”.