O mireasă din Sibiu a plecat de la nuntă şi a venit la proteste VIDEO

Este cea mai fericită zi din viaţa ei, dar Ana Maria s-a gândit la victimele din Colectiv. Nu a făcut ce fac toate miresele atunci când sunt furate. Nu a mers în vreun bar, ci a preferat ca alături de cavalerii de onoare să vină în Piaţa Mare din Sibiu, ca să aprindă o lumânare în memoria celor care în urmă cu o săptămână şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv.

RomaniaTV.net
07 nov. 2015, 19:53
O mireasă din Sibiu a plecat de la nuntă şi a venit la proteste VIDEO

INCENDIU COLECTIV: "Toţi tinerii aceia aveau şansa să se căsătorească la un moment dat …dar pentru ei s-a oprit prea brusc şi extraordinar de groaznic. Îmi pare extraordinar de rău….şi aşa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni, şi sper ca alţi tineri care au această şansă, să devină mai buni, unul prin celălalt, şi să nu se mai întâmple aşa ceva” Ana Maria Comşa.

Citiţi mai multe pe oradesibiu.ro

INCENDIU COLECTIV: „Toţi tinerii aceia aveau şansa să se căsătorească la un moment dat …dar pentru ei s-a oprit prea brusc şi extraordinar de groaznic. Îmi pare extraordinar de rău….şi aşa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni, şi sper ca alţi tineri care au această şansă, să devină mai buni, unul prin celălalt, şi să nu se mai întâmple aşa ceva” Ana Maria Comşa.

Citiţi mai multe pe oradesibiu.ro