O nouă licenţă de pariuri online

Incepand cu 1 iulie, Netbet ofera servicii pe piata din Romania, iar clientii pot sa joace in siguranta si in legalitate.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 13:48
O nouă licenţă de pariuri online

Potrivit unui comunicat al companiei, NetBet si-a reluat activitatea in Romania, la un an dupa ce a sistat oferirea de servicii pe piata romaneasca, in lumina noilor reglementari si dupa ce a platit in avans taxele de penalizare, de licenta si autorizare precum si garantiile solicitate de Guvernul Romaniei.

In acest fel NetBet a adaugat Romania pe aceeasi lista cu alte sase tari in care opereaza in baza unor licente locale: Malta, Belgia, Franta, Spania, Italia si Regatul Unit al Marii Britanii.

„Compania noastra are o mare incredere in potentialul pietei romanesti fapt pentru care am decis sa investim atat de mult in obtinerea unei licente locale. Suntem increzatori ca Romania reprezinta un mediu propice pentru compania noastra, avand deja peste 250 angajati in departamentele noastre de software si marketing localizate in Timisoara, numar ce va creste odata cu extinderea pe piata locala.

Prin Decizia nr. 927/24.06.2015 si Anexa din data de 30.06.2015, emise de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), NetBet a obtinut dreptul temporar de organizare si exploatare a jocurilor de noroc la distanta in Romania valabil din data de 01.07.2015 pana la 31.12.2015, perioada in care vom pregati cu grija formalitatile necesare obtinerii licentei permanente pe 10 ani.  Pietele reglementate din Europa vor reprezenta intotdeauna obiectivul principal al companiei noastre, deoarece aceste piete ofera siguranta si incredere pentru jucatori, transparenta si un mediu sanatos pentru operatori in acelasi timp permitand organelor abilitate sa colecteze taxele aferente acestor activitati”, se arata in comunicat.