O poliţistă aflată în misiune, rănită într-un accident rutier, în Braşov

O poliţistă în vârstă de 36 de ani, din Braşov a fost rănită, duminică, în urma unui accident provocat de un şofer care a nu a acordat prioritate autospecialei Poliţiei aflată în misiune.

20 mai 2018, 15:50
O poliţistă aflată în misiune, rănită într-un accident rutier, în Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu, angajata Biroului Rutier a fost transportată la spital, după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de o altă maşină, deşi echipajul în misiune avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

„Autospeciala MAI, din cadrul Biroului Rutier, aflată în misiune, se deplasa pe strada Stadionului, dinspre strada Lunga spre Strada De Mijloc, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia cu Strada De Mijloc, un autoturism condus de un bărbat de 33 ani, din judeţul Braşov, nu ar fi acordat prioritate, a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului a rezultat vătămarea unei colege de 36 ani din echipajul de poliţie, care a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.