O prostituată face dezvăluiri despre ucigaşul din Las Vegas. „Era crud şi generos”

O prostituată din Las Vegas face dezvăluiri legate de ucigaşul care a masacrat zeci de oameni în urmă cu zece zile, la un concert de muzică country. Potrivit acesteia, Steven Paddock o frecventa des şi era foarte agresiv și crud în pat. Pe de altă parte era şi foarte generos, el obiţnuind să-i lase aproape 8 000 de dolari de fiecare dată când o vizita.

09 oct. 2017, 16:29
O prostituată face dezvăluiri despre ucigaşul din Las Vegas. „Era crud şi generos”

Steven Paddock a ucis 50 de oameni, iar prostituata a dezvăluit fanteziile crude pe care le avea acesta. potrivit The Sun, femeia de 27 de ani, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, s-a întâlnit de nouă ori cu Paddock, satisfăcându-i dorinţele sexuale.

Citeşte şi Marilou Danley, prietena atacatorului din Las Vegas, primele declaraţii: „L-am iubit şi am sperat…”

Când l-am întâlnit prima oară pe Steven tocmai ieșisem dintr-o relație cu un bărbat care mă abuza. Mi s-a părut că vrea să mă ajute„, a spus ea, adăugând că a mers în mai multe rânduri cu el la cazino, unde acesta juca şi bea destul de mult. „Când norocul i-a zâmbit, ne-am întors în camera noastră de hotel și a fost foarte agresiv și crud în pat„, a mai spus ea. Femeia mai spune că Paddock era foarte mândru de tatăl său, care s-a numărat printre cei mai căutați zece criminali din Statele Unite.

„Avea o latură perversă, dar nu mi-am imaginat niciodată că ar putea face aşa ceva, să ucidă atâta lume”, a mai spus femeia, care a subliniat că acesta i-a lăsat o dată aproape 8000 de dolari.