O româncă a murit în urma unui grav accident petrecut în Italia. Tânăra conducea cu 170 kilometri la oră şi se filma cu telefonul mobil

Româncă de 25 de ani, moarte tragică în Italia! Tânăra a decedat într-un grav accident rutier, în timp ce mergea cu maşina, la părinţi. Potrivit poliţiei italiene, în momentul impactului, conducea cu 170 de kilometri la oră şi, mai grav, se filma cu telefonul. 

26 sept. 2016, 10:57
O româncă a murit în urma unui grav accident petrecut în Italia. Tânăra conducea cu 170 kilometri la oră şi se filma cu telefonul mobil

Accidentul a avut loc în regiunea Bologna, pe autostradă, în direcţia Varese, unde tânăra Ana Maria Ahmeti mergea spre casa părinţilor săi. Tânăra, care locuia la Bologna cu logodnicul ei, nu a mai ajuns la familie. 

Aflată la bordul unui fiat punto, românca a călcat tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului. Maşina sa a izbit în plin parapetul care separa cele două sensuri de mers pe autostradă şi s-a făcut zob, s-a răsturnat apoi de câteva ori. Ana Maria nu a mai avut nicio şansă, a murit pe loc, şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate din maşina distrusă. 

Anchetatorii italieni au găsit printre resturile maşinii un smartphone, cu care romnânca şi-a filmat propria moarte. Un film de un minut, făcut în timp ce maşina gonea cu 170 de kilometri la oră pe autostradă, noaptea. Filmarea făcută cu telefonul i-a distras atenţia tinerei şi din această cauză s-a produs accidentul.