O româncă de 54 de ani a fost spulberată de o maşină, în Verona

Violeta Hurmuzu, o femeie de 54 de ani din Tulcea, a fost spulberată de o furgonetă condusă de un italian de 64 de ani. Românca a murit.

09 ian. 2018, 14:35

Se dusese la barul de lângă casă, la San Bonifacio (Verona) pentru a cumpăra un loz instant (Gratta&Vinci). În timp ce se întorcea acasă, în seara de luni 8 ianuarie, a fost spulberată de o furgonetă condusă de un italian de 64 de ani din Montecchia di Crosara ( Verona).

Victima este Violeta Hurmuz, 54 de ani, originară din Măcin, județul Tulcea. Șoferul s-a oprit după accident și a așteptat în stare de șoc sosirea ajutoarelor.

La fața locului a intervenit o ambulanță, dar personalul medical a încercat în zadar să o reanimeze. Şoferul  a fost denunțat în stare de libertate pentru omor stradal. Ancheta este efectuată de poliția locală din San Bonifacio, potrivit gazetaromaneasca.com

Cu puține zile înainte, vineri 5 ianuarie, pe aceeași stradă și pierdut viața într-un accident de circulație un tânăr de 25 de ani originar din Macedonia.

De curând Violeta Hurmuz își schimbase fotografia de profil de pe pagina Facebook și părea o femeie fericită. Potrivit presei locale, femeia era oaspete la o familie din zonă.