O tânără vrea să îşi VÂNDĂ VIRGINITATEA pe internet pentru a două oară. Vezi ce a păţit primul CUMPĂRĂTOR FOTO

Catarina Migliorini, o braziliancă de 21 de ani, a devenit cunoscută după ce şi-a vândut virginitatea pe internet cu suma de 780.000 de dolari. Chiar şi aşa, tânăra a recunoscut recent că japonezul care a oferit cea mai mare sumă nu i-a dat banii promişi, motiv pentru care actul sexual nu a avut loc.

20 nov. 2013, 20:25

Cu toate că povestea sa a făcut înconjurul planetei, frumoasa Catarina Migliorini spune că încă este virgină deoarece japonezul care o adevărată avere pentru o partidă de amor nu i-a oferit suma promisă. Astfel, după ce a pozat în Playboy şi a devenit celebră, fata vrea să îi facă iar pe bărbaţi să plătească sume exorbitante pentru a o vedea goală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Virginitate de vânzare. 8 femei care şi-au scos castitatea la licitaţie GALERIE FOTO

În prezent, ea speră ca licitaţia pentru virginitate să ajungă la suma de 1.5 milioane de dolari. Cu toate că pare un gest controversat, studenta promite să doneze 90% din sumă unei organizaţii care construieşte case pentru săraci în oraşul din care provine. Ea a fost protagonista unui documentar în care erau prezentaţi bărbaţii ce voiau să plătească pentru a face sex cu ea. Chiar şi aşa, japonezul care oferise 780.000 de dolari a dispărut fără urmă şi nu a mai platit-o, motiv pentru care Catarina este în continuare virgină.

Citeşte şi O TÂNĂRA FOCOASĂ vinde ce are ea mai de preţ BĂRBAŢILOR GENEROŞI cu suma de 20.000 de EURO. Vezi cum arată

După ce am ajuns celebră în atâtea ţări pentru gestul meu, m-am decis într-un final să îmi scot iar virginitatea la vânzare„, a declarat tânăra care speră să primească o adevărată avere.