O vedetă a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ în luna şase. Vezi cine a primit surprinzătoarea veste

Chiar dacă a născut 4 copii până în momentul de faţă, Katie Price susţine că nu a ştiut până acum câteva zile că este însărcinată cu cel de-al 5-lea copil.

05 mai 2014, 10:48

Fosta soţie a lui Peter Andre, Katie Price, este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni din nou mămică. Vedeta britanică pare că are de gând să devină o mamă eroină, după ce în august 2013 aceasta şi-a întâmpinat cel de-al 4-lea copil, şi primul al cuplului pe care îl formează cu Kieran Hayler.

O sursă apropiată cuplului susţine că cei doi au aflat minunata veste la încheierea vacanţei din Cape Verde, primul concediu alături de micuţul Jett, primul lor copil. Potrivit perfecte.ro, sursa ar fi declarat că englezoaica este deja în al 2-lea trimestru. Fostul fotomodel şi-a păstrat silueta şi nu a avut parte de cunoscutele greţuri de dimineaţă, lucru care a făcut ca sarcina să nu fie detectată în primele luni.

În urmă cu câteva luni, Katie Price s-a fotografiat într-o ipostază demnă de filmele pentru adulţi. Vedet6a s-a pozat doar în chiloţii, cu toate că are patru copii şi a depăşit vârsta de 35 de ani.

Katie Price pare să fie mândră de corpul ei. Vedeta se fotografiază foarte des în ipostaze extrem de sexy, postând imaginile pe Twitter. În ultima dintre ele s-a pozat doar în chiloţi, lăsând totul la vedere. Fotografia a devenit în scurt timp virală.

VEZI FOTOGRAFIA cu Katie Price

„M-am gândit că trebuie să vă arăt cât de bronzată sunt. Îi mulţumesc prietenei mele pentru imagine”, a declarat Katie.

Citeşte şi O VEDETĂ DEOCHEATĂ învaţă bărbaţii ce lenjerie INTIMĂ să aleagă pentru IUBITE de CRĂCIUN FOTO