Oana Lis, surprinsă în oraş cu un bărbat misterios. Soţia lui Viorel Lis a recunoscut pe Facebook relaţia FOTO

Oana Lis a inceput sa iasa tot mai des in oras in ultima perioada. Dupa ce a "fugit" de acasa, sotia lui Viorel Lis s-a afisat cu un barbat misterios.

01 oct. 2018, 11:49

„Ce repede l-ai agatat”, i-a scris cineva Oanei Lis, moment in care sotia lui Viorel Lis a reactionat prompt: „E colegul meu”, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi S-A AFLAT! Ce pensie are Viorel Lis, fostul primar general al Capitalei

Oana Lis urmeaza in prezent cursurile unei facultati de psihologie, merge la un psihoterapeut si participa la diferite cursuri pe tema depresiei si a metodelor de lupta impotriva ei.

Viorel Lis a trecut prin momente grele in ultima perioada, din pricina sanatatii. Fostul primar al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral, iar de atunci a iesit din casa tot mai rar. Oana Lis a fost permanent alaturi de el si a recunoscut ca problemele de sanatate ale lui Viorel Lis i-au afectat si ei starea de spirit.

Oana Lis a marturisit ca bea seara cate un pahar de vin pentru a tine depresia departe. „Un pahar de vin rosu seara… mai scade din depresie!!!….???”, le transmitea sotia fostului primar al Capitalei prietenilor virtuali.

Oana l-a cunoscut pe Viorel Lis in studentie, in timpul practicii la Primaria Capitalei. Dupa 12 ani de relatie, in vara lui 2009, pe 2 iunie, Oana si Viorel isi uneau destinele in fata ofiterului starii civile, iar in 2011 s-au casatorit religios.