Oana Lis, ANUNŢ-ŞOC despre starea de sănătate a SOŢULUI EI. Ce se întâmplă cu Viorel Lis

Oana Lis a făcut dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a soţului ei, Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei nu se poate hrăni singur şi mai trebuie să stea în spital.

15 nov. 2017, 14:47
Oana Lis, ANUNŢ-ŞOC despre starea de sănătate a SOŢULUI EI. Ce se întâmplă cu Viorel Lis

Viorel Lis a fost supus unei intervenţii chirurgicale la începutul acestei săptămâni şi, în timp ce era pe masa de operaţie, i-a crescut tensiunea. Din fericire, medicii au reuşit să îl stabilizeze.

Oana Lis, devastată după ce Viorel Lis a ajuns la TERAPIE INTENSIVĂ. „Se dădea cu capul de dulap!”

„Nu a fost externat. Azi nu se simţea prea bine. Am fost la el de dimineaţă, dar nu am reuşit să vorbim prea multe. I-am dat iaurt cu linguriţa, iar mai târziu mă duc din nou la spital la el”, a declarat Oana Lis pentru Cancan.

Viorel Lis se află la Terapie Intensivă. Anunţul trist făcut de Oana Lis

Oana Lis a povestit recent că ea şi soţul său şi-au luat rămas bun înainte să intre în sala de operaţii ca şi cum ceva rău urma să se întâmple: „Ştiu, are o varsta, dar e omul cu care traiesc de 20 de ani. N-am cum sa nu-i fiu aproape. Am fost si la biserica si m-am rugat. Nu l-am vazut niciodata atat de rau. Ne-am luat la revedere ca şi cum… eu am mai trecut prin asta. Mi-a spus că mă iubeşte şi că şi-ar dori să îmi găsesc pe cineva care să mă facă fericită, să nu rămân singură”.