Oana Lis, atacată în plină stradă: „Mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea”

Oana Lis a trăit o sperietură soră cu moartea, după ce şi-a dat seama că era urmărită de doi bărbaţi care se aflau într-o maşină înmatriculată în Bulgaria. Soţia lui Viorel Lis a povestit tot ce i s-a întâmplat în cadrul unui interviu acordat la "Agenţia VIP".

26 apr. 2017, 08:49
Oana Lis, atacată în plină stradă: „Mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea”

Oana Lis a mărturisit că atunci când a observat că nu i s-au închis uşile maşinii din telecomandă, a văzut doi bărbaţi suspecţi într-un autoturism cu numere de Bulgaria. Mai mult, unul dintre ei avea un dispozitiv în mână cu care părea că-i controlează telecomanda de la maşina vedetei.

Oana Lis nu e la primul episod neplăcut. Soţia lui Viorel Lis a povestit că în trecut a mai fost urmărită şi chiar agresată, atât în maşina personală, cât şi într-un mijloc de transport în comun.

„Noi avem două maşini. Am parcat pe Nerva Traian, aşa că am verificat, am un tic, să verific mereu uşile. (…) Am încercat de trei ori, uşile nu se închideau, nu înţelegeam – la câţiva metri erau doi tipi cu o maşină de Bulgaria. (…) Am observat că aveau geamurile deschise şi o telecomandă – practic îmi anulau comenzile. M-am speriat, m-am uitat la ei, m-am urcat în maşină, m-am făcut că vorbesc la telefon. (…) Nu am fost la poliţie. (…) Am preferat să nu merg la el, putea să-mi dea o palmă. (…) Acum vreo 10 ani, m-a agresat fizic, mi-a spart geamul şi mi-a rupt hainele de pe mine. (…) Atunci m-a agresat un tip în autobuz. Adică, pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă. Nu era aşa înghesuială, am început să ţip (…). Pur și simplu mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea. Nimeni nu a zis absolut nimic şi-n momentul ăla m-am enervat, i-am tras o palmă. Era un bărbat ok, chiar bine îmbrăcat. I-am dat o palmă, a început să râdă. (…) Fiind bătută de tatăl meu, reacţionez, devin şi eu violentă. (…)”, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.